Filler

De behandelingen met een filler: Lippen volume, Rokerslijntjes, Marionetlijnen, Wangvolume en Neus-lippen plooi

Met het verstrijken van de jaren ondergaat de huid een aantal voorspelbare veranderingen. Dit heeft effect op de huidstructuur, het volume en de uitstraling. De huid verliest onherroepelijk zijn jeugdige uitstraling, omdat de huid minder natuurlijke volumegevende en vochtinbrengende stoffen zoals hyaluronzuur aanmaakt. Ook vermindert het botvolume en het onderhuidse vet in uw gezicht zich. Hierdoor krijgt de huid minder ondersteuning. Rimpels laten zich zien. Met fillers brengen wij nieuw volume aan en worden rimpels zachter en minder zichtbaar.

Royal Este clinic gebruikt uitsluitend gebruiken van fillers die 100% veilig zijn. Dat betekent dat we altijd kiezen voor tijdelijke producten samengesteld uit natuurlijke stoffen. 
Afhankelijk van de te behandelen gebied houdt het resultaat van de behandeling gemiddeld 6 tot 18 maanden aan. Maar ook leeftijd, huid en leefwijze zijn hierop van invloed. Na verloop van tijd zal het effect van de behandeling langzaam verdwijnen. Dat is ook de reden dat de behandeling zo vaak herhaald kan worden als u dat wilt. Het lichaam breekt de ingespoten vloeistof namelijk altijd zelf weer af.

Lippen Volume

...

Rokerslijntjes

De verticale rimpels rondom de lippen, ook wel ‘rokerslijntjes’, ‘rokersrimpels’ of ‘barcode’ genoemd, zijn duidelijk zichtbare tekenen van een verouderende huid en kunnen erg ontsierend zijn. Deze rimpels ontstaan door volumeverlies van de lippen en het gebied rondom de lippen. Een behandeling met Botox of fillers kan deze rimpels prachtig verzachten. Het verlies van volume van de huid kan heel mooi met fillers aangevuld worden. De lijnen vervagen en de lippen krijgen weer een jeugdigere uitstraling. Het herstellen van het volume en de contour van de lippen heeft ook een verzachtend effect op deze rimpels. 
Een andere reden voor deze rimpels is de spanning in de oppervlakkige spieren in de huid die met de leeftijd ontstaat, doordat we continu de lippen gebruiken tijdens het praten en voor onze mimiek. Door middel van enkele zeer oppervlakkige injecties met Botox kunnen de oppervlakkige huidspieren zich ontspannen waardoor het gebied tot rust komt en de huid vanzelf glad trekt.

Marionetlijntjes

Door afhangende mondhoeken kan er een ongewenste ongelukkige of boze uitstraling ontstaan. Door middel van een behandeling met hyaluronzuurfillers zoals Belotero® kunnen we de mondhoeken liften en kunnen de lijnen die onder de mondhoeken ontstaan, de ‘marionette lijnen’ mooi verzacht worden. Het resultaat is direct zichtbaar.

Wangvolume

Iedereen krijgt met het ouder worden te maken met ingevallen wangen of mensen die zijn afgevallen hebben hier last van. Ingevallen wangen kunnen goed opgevuld worden met hyaluronzuur waarodoor u weer een jeugdige en gezonde uitstraling krijgt. Belotero Intens, volume of Radiesse is het perfecte product om uw wangvolume te herstellen en de verslapte huid te verstevigen. Het effect van deze filler kan tot 18 maanden na de behandeling nog altijd zichtbaar zijn.

Neus-lippen plooi

Een (te) diepe neuslippenplooi kan een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven. Dit wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering vanaf het jukbeen naar beneden zakt. Hierdoor ontstaat er extra volume in de wang en gaat deze als een dakgootje over de neuslippenplooi hangen, waardoor deze steeds dieper wordt.

« Terug naar behandelingen